İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Türk Hava Kurumu Gazi Ortaokulu

2023 YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR GİDERİMİZ

Ock

OKULUMUZDA ÖĞRENCİ MECLİSİ TOPLANTISI OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANIMIZ SEDEN ALTINÖZ, OKUL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN ÖNDÜÇ, ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

Anasınıfı A,B,C ve D şubelerinin 4 Ekim Hayvanları Koruma günü  kapsamında hayvan dostlarımız için yaptığı etkinlik..Hayvan dostlarımızın yaşam hakkını koruyalım.

Ekm

OKULUMUZUN KORİDOR BOYALARINI YENİLEDİK!

Şbt

Milli eğitim Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda okulumuzda 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı ikinci dönemi itibarıyla anasınıfı bünyesinde çocuklarımıza ücretsiz beslenme dağıtımı yapılmaktadır.

Kas

Okulumuz anasınıfı zemininin laminant parkesini 5-A sınıfı velimiz Mustafa Emrah MARKAL Bey'in okulumuza yaptığı bağışlarla yeniledik.

Velimize okulumuza yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür ederiz

Şbt

Yıldız Kız Voleybol Takımımız ve Küçük Kız Voleybol Takımımız İlçe şampiyonu olmuştur.